Sabtu, 21 Januari 2017

#throwback Rayaaaaa 2016 !

Hai ! .. Asslammualaikum ! .. hehehe .. dahhh lamaaaa tak bukaaaa blog ni .. comfirm ! Penuhhh dengannn habuk ni .. 🙊💨💨 .. so today .. nana nak story pasal raya aildifitri last year yang langsung tak meriahhh .. sebabbb kokomil tak dapat cuti .. kokowan pulak pergi berayaaaa dengan mertuaaa diaa .. so tinggal lahhh nana,mama,papa dengannn abang mi .. ..  so ! .. abang mi memang comfirm2 lahhh pergi berayaaa dengan kawan2 dia .. papa dengannn mama pulak ? .. hurmm .. tak payahhh cakap .. papa lepas balik solat rayaaa je  .. terus tukar baju baring atas tilammm .. mama pulak buat apa entah kat dapur tuuu .. nana .. tak payahhh cakap lahhh .. mengadap laptop je lahh sampai ke petang .. tu punnnn sebab cousin nanaaa tiba2 datang ajak berayaaaa kat rumahhh kawan2 diaaa .. nanaaaa punnn memang setuju terus je lahhh .. tu je peluang nak pakai bajuuuu rayaaa di hari rayaaa ini .. 😂😂 .. biasanyaaa memang rayaaa dah habis baru pakai baju rayaaa .. 😂😂😂 .. so .. Kita orang punnn keluar lahhh terbang ke langit biruuu .. kat bawahh tu adalahhh beberapaaa keping gambar ..  .. so sapaaaa yang rasaaa nak tengok tu jemput lahh bertandang ye ..






















Tiada ulasan:

Catat Ulasan